Yazlık İş elbiseleri seçimi yaparken

15-03-2018 16:27
  •          Yaz aylarında sıcaklık etkisi, elbise üzerinde ve vücut üzerinde dezenformasyonlara neden olduğu için iş elbisesi seçimi yaparken bazı noktalara dikkat edilmelidir. Bu yazımızda bu konuda size yardımcı olmaya çalıştık. Yaz aylarında iş elbisesi ve koruyucu iş güvenliği malzemeleri alırken şu hususlara dikkat edilmelidir. 
  • İş kıyafetinizi alırken rahat olmasına ve o kıyafeti giyerken isteksiz olmadığınıza kendinizi inandırmalısınız. İşinizi sevdirecek olan bir husus olarak iş kıyafeti seçimi önemlidir.
  • Fiyat konusu çalışanların canını sıkan bir konu… Fakat bir iş elbisesinin nasıl kullanılması gerektiğini siz belirlediğinizden fiyat mevzusunda olabildiğince açık olmalısınız. Yani; o kıyafeti kullananın siz olduğunuz gerçeğinden hareketle kıyafetin ömrünü de siz belirlersiniz. Bu nedenle fiyat konusunu 2. veya 3. plana atmalı ve bütçenizi biraz açık bırakmalısınız.
  • İş elbisenizin rengini seçerken çalışma koşullarınıza çok dikkat etmelisiniz. Sokakta, güneşli bir yerde çalışıyor iseniz açık renkleri (Beyaz, lila, v.s..) tercih etmelisiniz. Çünkü güneşin etkisi ile elbisenizin rengi solabilir. Kapalı bir alanda çalışıyorsanız renk seçiminde özgürsünüz demektir. Fakat çalışma koşullarınız temizlik malzemeleri ile  içli dışlı olmayı gerektiriyorsa çamaşır suyunun olumsuz etkisini en aza indiren renkleri seçmelisiniz ( Beyaz, lila, gökyüzü mavisi, gri, v.s… ). Tabi ki seçimizde işyerindeki görevinize uygun bir renk seçmekte önemlidir.
  • İş elbisenizi alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta terlemeye karşı etkili kumaşları tercih etmektir. Pamuk oranı yüksek ve daha ince  elbiseler sizi daha raha hissettirecektir. Hatta hava geçirgenliğini sağlayan fileli ürünler de tercih edilebilir.
  • Aldığınız bir iş elbisesinin ve koruyucu donanımın, maximum ömrünü belirleyecek olan sizsiniz bunun için kaliteli ürünleri tercih etmek yararınıza olacaktır.
  • İşteks iş elbiseleri yaz kreasyonunda çalışma ortamını daha verimli hale getirebilecek, tarzınıza uygun birçok yazlık ürün seçeneği bulabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.